Nam.

Nå sitter jeg her å momser på HARIBO -Stierne MIX snop, som jeg fikk av naboen vår fordet jeg har passet hamestere deres i noen få dager. Men snop elsker jeg , egentlig så liker jeg ikke så godt små snop men men. disse var nammi nammi.

Det var så varmt å gå med troll håret mitt løst så jeg satt det opp i en bustete heste hale , jeg flettet også luggen. Men det gjorde jeg etter jeg tok dette bilde . 

Det er webcam bilder fordet kamerat mitt er jo klikket, så det funker jo ikke. Pappa klarer sikkert å fikse det , eller så skal jeg spare til et nytt digital kamera.

Liker dere små godt ?

www.ezzmii.blogg.no

Snakkes, klem Synne

2 kommentarer

vildeog veronica

05.mar.2010 kl.17:32

ja vi liker smågodt

kjempe fin blogg, vi digger smilet ditt

kisskiss, from vilde og veronica

PS ;; ta en titt på bloggen vår og gjerne kommenter noe !

det kan hjelpe oss med og komme på topp 100, ville det så gjerne at vi kunne gjøre hva som helst, vi elsker å få kommentarer på lboggen vår. det har betydd veldig mye for oss, og du er en av de bloggene som er vårt forbilde, vi rett og slett elsker både deg og bloggen din !

roser er røde, fioler er blå

bloggen din er kjempe fin, og du er like så

komponert og skrevet av vildeveronica.blogg.no

har du noen tips til at vi kan bli bedre bloggere, PS ; det har vert veldig moro om du ville kommentere svare ditt på bloggen vår, men nå tror vi , vi har skrevet ganske ,hade på badet din søte sjokolade

malene

05.mar.2010 kl.19:42

. det frister

Skriv en ny kommentar

Synne & Sarah

Synne & Sarah

12, Bergen

Vi er to bestevenner og det har vi vært i 9år. Vi liker å danse,synge og være med venner.Sarah er født den 8.oktober og Synne er født den 21.juli, begge i 1997.

Kategorier

Arkiv

hits