Koooosedress og .. ?

I dag var meg å mamma på sartor et kjøpesenter i Bergen. Der kjøpte jeg meg en t-skjorte,ny macara,volum spray og ansiktsmaske. Vi var egentlig på leiting etter kosedress, sånn som ligner på onepiece men det fant vi ikke på sartor. Da kjørte vi til Askøy senter som er et kjøpesenter på Askøy, heheh. Da vi kom der gikk vi inn på Byoung for å se om det var noen fine klær vi leitet ikke etter kosedress der. Så sier mamma til en som jobber der hun er venn med ' vi var egentlig på utskikk etter kose dress' da sier hun ' ja det har vi , XS ? ' . Meg å mamma er jo helt blin det første stative midti åpningen på butikken henger de!! . Så jeg brøvde XS men jeg ville at den skulle være mer baggy så da tok jeg M , PERFEKTO. Da kjøpte jeg den. Jeg betalt 250kr å mamma resten.Fikk ikke tatt bilde av hele dressen , kamerat gikk tom for strøm desverre.Ja du ser jo den egentlig ikke men den kommer sikkert snart ut på bloggen. Den kostet 799kr på b.young . Jeg kjøpte den i mørkegrå.I am so blogging this. Alle bloggere burde jo ha en sånn , hihi. 99kr på Cubus.


Hva har dere gjort på i dag?

Klem Synne

8 kommentarer

ezzmii

02.mar.2010 kl.16:30

sv: så søtt ! Ja dere kan legge ut på bloggen deres så kan jeg kopiere den eller no !

<3

Synne & Sarah

02.mar.2010 kl.17:48

ezzmii: Da er headeren lagt ut i et innlegg :)

malene

03.mar.2010 kl.23:06

<3 du er sykt pen, pena ! :D

malene

03.mar.2010 kl.23:06

kosedressen din var utrolig deilig !

Siren

03.mar.2010 kl.23:07

Heeiiii <3 Bloggen deres ruler !!!!!! FOREVAH :D:D:D:D:D:D):):):):)

jeg er fast leser,XOX.HANNAH MONTANA FAN:):)<3<3<3<3<3

TanjaPanja

03.mar.2010 kl.23:11

halloen. du? jeg er fast leser. men ikke frekt ment ! men bloggen er litt kjedelig. den blir gøyere om dere tar sminkevideoer. siden dere er veldig fine sminkett. ikke frekt ment. hvis dere tar det frekt ment så sorry. hehehehehehehe. og hviss dere skal ta og lage en ny header ( ikke at det er noe i veien med den ! ) men dette er bare et forslag. så kan jo dere ta et bilde med den tskjorten: im so blogging this. også ha det som skrift. Synne og Sara : I AM SO BLOGGING THIS ! :-D

eller noe sånn. det ville vært kult :P - ps , TanjaPanja med mange forslag. GOOD EVENING !

Synne & Sarah

03.mar.2010 kl.23:16

TanjaPanja:Hun heter Sarah , det er ikke sikkert vi skal ha video..

TanjaPanja

03.mar.2010 kl.23:27

Okei. det var bare et forslag :) dere kan jo ta outfits? den genseren synne har på seg på headeren, var veldig fin:D I AM SO BLOGGING THIS. DEN VAR KUL:);)

Skriv en ny kommentar

Synne & Sarah

Synne & Sarah

12, Bergen

Vi er to bestevenner og det har vi vært i 9år. Vi liker å danse,synge og være med venner.Sarah er født den 8.oktober og Synne er født den 21.juli, begge i 1997.

Kategorier

Arkiv

hits